Κριτική για την Πτυσσόμενη Καρέκλα Φαγητού Fem Star

by - 4:00:00 π.μ.




Την πιο κάτω κριτική μας έκανε την τιμή να μας στείλει η φίλη μας Ιωάννα και την ευχαριστούμε πολύ!
«Το καρεκλάκι αυτό καταρχάς είναι πολύ μοδάτο!! Έτσι μου τράβηξε την προσοχή  στην αρχή αλλά μετά που παρακολούθησα και τα videos στην ιστοσελίδα και είδα πόσο εργονομικό είναι ενθουσιάστηκα!
Το χρησιμοποιήσαμε ήδη πολύ καιρό και μας βόλεψε πάρα πολύ και μέσα στο σπίτι και έξω ακόμα πιο πολύ…! Το καλύτερο όμως είναι ότι αρέσει πολύ στο παιδί. Το παιδί με αυτό το καρεκλάκι έχει δική του θέση, δεν κάθεται στα πόδια σου ή στο καρότσι και έτσι παρακολουθεί καλύτερα αυτά που διαδραματίζονται γύρω του και μπορεί να συμμετέχει!
Μεγαλώσαμε σε αυτή την καρέκλα!
Μεγαλώσαμε !
Πιάνει πολύ λίγο χώρο στο κλείσιμο του και χωράει εύκολα στο πορτ μπαγκαζ και επίσης είναι πανάλαφρο κ εύκολο στην μετακίνηση. Το βάζεις στον ώμο και είσαι έτοιμος για έξοδο. Εμείς πια το παίρνουμε παντού μαζί μας!
Είναι αρκετά σταθερό στο έδαφος  λόγω του σχήματος του, τον τρόπο που ανοίγουν τα πόδια προς τα έξω εννοώ, απλά προσοχή μην σκοντάψετε σε κανένα…
Το ύφασμα είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα, το έχουμε 2 χρόνια τώρα και το έχουμε πλύνει άπειρες φορές χωρίς να έχει ξεθωριάσει καθόλου το χρώμα του και χωρίς φθορές πουθενά! Το δικό μας είναι γκρί και έχει παραμείνει γκρί.. Το ύφασμα καλύπτει παντού ότι μπορεί να αγγίξει, ενώ κάθεται σε αυτό.
Υπάρχουν επίσης 2 τσέπες μία σε κάθε πλευρά  που ταιριάζουν κύπελλα / μπουκάλια. Υπάρχει επίσης πλέγμα κάτω από το κάθισμα, έτσι μπορείτε να βάλετε διάφορα αντικείμενα από κάτω και πιστέψτε με χωράνε πολλά!
Είναι αρκετά άνετο και πολλές φορές μας έχει πάρει ο ύπνος…χαλαρααά!
Συχνά μας παίρνει και ο ύπνος στην καρέκλα μας...
Συχνά μας παίρνει και ο ύπνος στην καρέκλα μας…
Μου άρεσε πολύ η ιδέα του δίσκου που προσαρτάται πάνω στο καρεκλάκι, με την προσθήκη του έχεις πια ένα ολοκληρωμένο, άνετο, μικρό και φορητό καρεκλάκι φαγητού και όχι μόνο και ξέρω σίγουρα πως με το δεύτερο μωρό μας που έρχεται θα το χρησιμοποιήσουμε ακόμη πιο πολύ!»
 Μαμά Ιωάννα 
Με άριστα το 10 του βάζω 10. Αν και δεν το χρησιμοποίησα για μεγάλο χρονικό  διάστημα καθώς ο  μικρός μου από  ένα  σημείο και πέρα δεν καθότανε πουθενά!!!!
Το κυριότερο για μένα θετικό στοιχείο είναι ότι το καρεκλάκι αυτό είναι ελαφρύ  και  σε συνδυασμό με τη πρακτική θήκη του κάνει πανεύκολη την μεταφορά  του  παντού, και  όταν λέω παντού το  εννοώ. Το έπαιρνα μαζί  μου στη  θάλασσα και μου έλυνε τα  χέρια, δεν χρειαζότανε να αφήσω το μωρό μου   μέσα  στην άμμο, μπορούσα να το ταϊσω στο καρεκλάκι  αλλά και να το  ντύσω! Επίσης οι βοηθητικές του θήκες (το διχτάκι από κάτω και οι τσεπούλες στα  πλαϊνά) άκρως βοηθητικές, πρακτικές, το τι πράγματα έβαζα εκεί μέσα δεν  λέγεται!!!!
Στο σπίτι το χρησιμοποιούσα για τον μεγαλύτερο γιο μου, 3  ετών περίπου και  καθότανε μαζί μας στο τραπέζι άνετα και υπερυψωμένα.
Ένα ακόμα θετικό είναι το ανθεκτικό του ύφασμα που με ένα βρεγμένο πανάκι  καθαρίζεται υπέροχα.
Επίσης, οι βοηθητικές του θήκες (το διχτάκι από κάτω και οι τσεπούλες στα  πλαϊνά) άκρως βοηθητικές, πρακτικές, το τι πράγματα έβαζα εκεί μέσα δεν  λέγεται!!!!
Το συμπέρασμα είναι ότι ήταν μια πετυχημένη αγορά μου και χαίρομαι πολύ για  αυτό!!!!!
Μαμά Κική


Αν θέλετε να δείτε την καρέκλα Fem Star και τα video που αναφέρεται η Ιωάννα, πατήστε σε αυτό το link http://www.mysunshine.gr/spiti/fagito/karekles-fagitoy/ptyssomeni-karekla-fagitoy-fem-star.html

You May Also Like

0 σχόλια