Φορώντας το μωρό μου με το sling της Babylonia

by - 2:50:00 μ.μ.

Η παρακάτω ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το blog της Tanja Ayesha, γνωστής Δανέζας lifestyle blogger  που ζει στη Μεγάλη Βρετανία. 




H Tanja γράφει μόνο για προΪόντα που της αρέσουν πολύ. Ο μάρσιπός της, της δόθηκε αρχικά από τη Babylonia σε γκρι χρώμα, για να τον δοκιμάσει και να κάνει την κριτική της. Της άρεσε τόσο πολύ που αγόρασε λίγο καιρό μετά και τον μαύρο, που ταίριαζε με τα περισσότερα ρούχα της. 

Γράφει λοιπόν:
Αυτός ο μάρσιπος είναι φτιαγμένος από 100% οργανικό βαμβάκι και σε συνθήκες Δίκαιου Εμπορίου. Το ύφασμα πολύ μαλακό και όμως δίνει τη μέγιστη υποστήριξη όταν "φοράς¨το μωρό σου. Χρησιμοποιώ το sling που από τότε που ο Ανταμ γεννήθηκε. Τον έβγαλα από το νοσοκομείο μέσα σε sling. Όταν είναι ανήσυχος ή δεν μπορεί να κοιμηθεί, τον φοράω πάνω μου και τον παίρνει ο ύπνος μέσα σε λίγα λεπτά. 
Παίρνω πάντα μαζί μου το sling ακόμη και όταν πηγαίνουμε βόλτα με το καρότσι, ώστε αν δεν του αρέσει στο καρότσι ή απλά θέλει να είναι κοντά μου, να μπορώ να τον έχω αγκαλιά. Έχει αποδειχτεί σωτήριο όταν βγαίνουμ στα μαγαζία. Είναι επίσης τέλειο στα ταξίδια μας και σίγουρα θα το πάρουμε μαζί μας όταν πάμε στη Δανία τον επόμενο μήνα. 
Αν σκέφτεστε το babywearing, μην το καθυστερείτε. Εμείς το αγαπάμε και δεν έχουμε ακούσει και κανέναν που δεν του αρέσει. Ειδικά αν γίνει με ένα μάρσιπο σαν της Babylonia που :
  • Είναι εύκολο να τον έχεις παντού, καθώς δεν πιάνει περισσότερο χώρο από ένα μεγάλο κασκόλ
  • Το μωρό σας θα ηρεμήσει σε δευτερόλεπτα όταν νιώσει ότι είστε κοντά του
  • Η στάση του μωρού στο sling σε θέση M, βοηθάει στην υγιή ανάπτυξη των ισχίων του
  • Είναι φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι
  • Μπορείς να φορέσεις το μωρό σου με πολλούς τρόπος
  • Είναι ένα πολύ κλασάτο αξεσουάρ
  • Θα καταλάβεις τον κόσμο γύρω σου να σε θαυμάζει (σίγουρα εγώ το νιώθω πολύ). 

Μπορείτε να δείτε όλη τη δημοσίευση της Tanja με πολύ περισσότερες φωτογραφίες, στο blog της εδώ: http://tanyesha.blogspot.gr/2014/11/the-babylonia-bb-sling.html

Εδώ θα βρείτε το  γκρι μάρσιπο που φοράει η Tanja και εδώ το μαύρο που αγόρασε εκ των υστέρων για να ταιριάζει με όλα της τα ρούχα. 
Δείτε όλη τη συλλογή των μάρσιπων της Babylonia εδώ και να είστε σίγουροι ότι όποιο μάρσιπο της Babylonia θα διαλέξετε, ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για την επιλογή σας. 

You May Also Like

0 σχόλια