10 είδη ρούχων που θα σας κάνουν αμέσως να αισθανθείτε ελκυστική

by - 7:03:00 π.μ.

Τι βρίσκουν πιο ελκυστικό οι άντρες σε μια γυναίκα;  Από το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα εώς την μπλούζα με τον ώμο έξω, σας παρουσιάζουμε 10 είδη ρούχων που θα σας κάνουν να νιώσετε ελκυστική. Και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να τα έχετε ήδη στην ντουλάπα σας.

Μαύρο μίνι φόρεμα


Το τέλειο μαύρο μίνι φόρεμα είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είναι ιδανικό για ειδικές περιπτώσεις και casual ντύσιμο και σε κάνει να νιώθεις και να φαίνεσαι ακαταμάχητη.

Κάτι κόκκινο

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που τονίζουν τον αισθησιασμό της γυναίκας, και το κόκκινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Οι επιστήμονες λένε ότι οι γυναίκες που φοράνε κόκκινο είναι οι πιο ελκυστικές στους άντρες ακόμα και αν αυτό είναι μόνο ένα κόκκινο κραγιόν.

Bodycon φόρεμα

Το παν είναι να μην τα δείχνουμε όλα με μιας. Ένα στενό φόρεμα δεν είναι απαραίτητο να έχει χαμηλό ντεκολτέ ή κοντή φούστα για να σας δώσει sexy εμφάνιση, αλλά θα έχετε όλα τα μάτια πάνω σας.

Ψηλοτάκουνα

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια για κάποια ιδαίτερη περίπτωση. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια επιμηκύνουν το σώμα, βελτιώνουν την στάση του σώματος και δημιουργούν μια οφθαλμαπάτη ψηλότερων και πιο αδύνατων ποδιών.

Μπλε jean και λευκό φανελάκι

Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι τα καλύτερα! Πάντα θα δείχνεις απίθανη με ένα κλασικό συνδυασμό μπλε ή μαύρο Jean και ένα λευκό φανελάκι και είναι κάτι που όλες οι γυναίκες έχουν ήδη στην ντουλάπα τους.

Δερμάτινο σακάκι

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα βασικά είδη που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και σου δίνει μια σικάτη, "επιθετική" πινελιά.

Έξω οι ώμοι

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από τους ώμους έξω. Τα μπλουζάκια και τα φορέματα με τους ώμους έξω είναι απίστευτα θηλυκά και είναι ένας πολύ sexy και θηλυκός τρόπος να δείξετε λίγο σώμα χωρίς να το αποκαλύψετε πάρα πολύ.

Στοιχεία δαντέλας

Είναι δύσκολο να βρείτε ένα υλικό τόσο ρομαντικό και ευέλικτο όσο την δαντέλα. Μπορεί να είναι γλυκό ή sexy ανάλογα την περίσταση και την πρόθεση. Μερικές λεπτομέρειες δαντέλας μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο ελκυστική.

Εξώπλατο


Είναι της μόδας, είναι sexy, είναι ότι πρέπει να έχεις! Τα μπλουζάκια και τα φορέματα με την πλάτη έξω είναι απίθανα και είναι ένας εύκολος τρόπος να δείχνεις λίγο σώμα διατηρώντας την φινέτσα σου.

  Αθλητικό ντύσιμο


Πολλές γυναίκες αισθάνονται πολλά αλλά όχι sexy όταν ιδρώνουν τα ρούχα τους στην προπόνηση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άντρες βρίσκουν τις γυναίκες με αθλητικά πολύ ελκυστικές.

Bonus: Η στάση είναι τα πάντα!

 

Αυτή σίγουρα είναι η πιο cool συμβουλή όλων. Οι άνθρωποι βλέπουν πως αισθάνεσαι και αν αισθάνεσαι sexy και σίγουρη, δεν παίζει ρόλο τι θα φοράς. Όλα τα μάτια θα είναι πάνω σου!

You May Also Like

0 σχόλια