Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα, σύμφωνα με την επιστήμη

by - 7:03:00 π.μ.


Το μοντέλο και ηθοποιός Κέλλυ Μπρουκ, έχει το ιδανικό κορμί σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας ανατρέποντας μύθους και στερεότυπα. Έχει ύψος 1,68 και οι αναλογίες της είναι 99-63-91, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η μελέτη αυτή δείχνει ότι ένα τέτοιο σώμα, αν και φαίνεται κάπως παχουλό, στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά στην τελειότητα και θεωρείται αρμονικό.

Έτσι, οι επιστήμονες λένε ότι αυτή η γυναίκα είναι εντελώς φυσική και επιστημονικά τέλεια. Το συμπέρασμα των μελετητών, εξέπληξε το κοινό γιατί είναι γνωστό ότι ομορφιά και τελειότητα θεωρούνται τα λεπτά σώματα και προτιμούνται για την πασαρέλα και την τηλεόραση. Αυτό, έχει κάνει πολλές γυναίκες να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους και να ψάχνουν δίαιτες επικίνδυνες για την υγεία τους.

Η Κέλλυ Μπρουκ ποτέ δεν έκανε χειρουργική επέμβαση και δείχνει πανέμορφη. Το σώμα της δείχνει καλό και υγιές και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

Το 2016 η κούκλα Lammily κατασκευάστηκε στην Αμερική, ως η μοναδική κούκλα με αναλογίες ανθρώπινου σώματος. Ήταν μια επανάσταση και η παραγωγή της πρώτης κούκλας χρημοτοδοτήθηκε από το κοινό.









Λοιπόν, πως σας ακούγεται η ιδέα να έχετε το ιδανικό γυναικείο σώμα?
Δείτε το video και μάθετε για τους τύπους των γυναικείων σωμάτων και την ιστορία τους.


You May Also Like

0 σχόλια