Διεθνής διαγωνισμός από την Rubens Barn - Κερδίστε 2 κούκλες δώρο!!

by - 12:19:00 π.μ.


 

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας παρουσιάσουμε τη πρώτη μας εκστρατεία ενημέρωσης που ονομάσαμε «Η ιστορία μιας Rubens Barn»

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας θα τρέξει ένας διαγωνισμός σε όλο το κόσμο όπου θα προσκαλούμε όλους μας τους φίλους να μοιραστούν μαζί μας την δική τους Rubens Barn doll ιστορία.
 
Οι κούκλες Rubens Barn είναι μοναδικές, χειροποίητες και υψηλής ποιότητας που έρχονται από την Σουηδία για να χαρίσουν ζεστασιά, αίσθημα φροντίδας, αγάπης και υπέροχες αναμνήσεις στα μικρά μας! Δημιουργούνται μία προς μία, όλες από 100% οργανικό βαμβάκι και φυσικά τα ρούχα τους είναι άκρως μοναδικά. Οι μικρές δημιουργίες της Rubens Barn παράγονται προσεκτικά, είναι ραμμένες στο χέρι βήμα προς βήμα και κάθε μία είναι διαφορετική από την άλλη, όπως ακριβώς και εμείς. Προσφέρονται για να σας χαρίσουν αγάπη, να ζωηρέψουν τα παιδικά όνειρα και την αστείρευτη φαντασία των παιδιών μας και να παίξουν μαζί τους στη πιο όμορφη και γεμάτη εκπλήξεις ηλικία τους!


Ένας από τους στόχους της παγκόσμιας εκστρατείας της εταιρείας, είναι να ενημερώσει το κοινό στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο και να το φέρει σε επαφή με τις χειροποίητες κούκλες Rubens Barn και όλες τις κατηγορίες τους. Η εκστρατεία θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουνίου, ώστε να ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες για τα προϊόντα μας.

Αν θέλετε να είστε ενεργό μέλος αυτής της καμπάνιας θα χαρούμε να κοινοποιήσετε αυτή την είδηση στα δικά σας προφίλ των social media.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες; Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα!


Εισαγωγή στην «Ιστορία μιας Rubens Barn»

Οι κούκλες Rubens Barn έχουν ένα μεγάλο κοινό υποστηρικτών που ολοένα και μεγαλώνει και ο καθένας έχει να παρουσιάσει μια μοναδική ιστορία για τη δική του κούκλα. Μέσα από αυτή τη πρώτη μας εκστρατεία ενημέρωσης, οι φίλοι μας θα έχουν το λόγο και οι δικές τους αληθινές στορίες θα είναι στο επίκεντρο. Με αυτό το τρόπο θα προκύψουν αξιόπιστες κριτικές και μαρτυρίες για τα προϊόντα μας, ενώ όλο και περισσότεροι φίλοι θα μοιραστούν με το κοινό μας την εμπειρία τους με μία Rubens Barn εντός και εκτός διαδικτύου. Συνεπώς αναμένουμε να ενημερωθούν και να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στα social media.

Καθε εβδομάδα με έναρξη τη Τρίτη 18 Απριλίου, θα είναι αφιερωμένη σε μία από τις παρακάτω 5 κατηγορίες: Rubens Kids, Rubens Barn Original/Little Rubens, Rubens EcoBuds, Rubens Cutie και Rubens Baby. Ξεκινώντας θα παρουσίαζονται τα προϊόντα της κατηγορίας και θα ακολουθεί η ανακοίνωση για το διαγωνισμό μας. Νικητής κάθε εβδομάδας θα ανακυρήσσεται ο φίλος μας με την καλύτερη ιστορία για τη κούκλα του Rubens Barn της αντίστοιχης κατηγορίας. Έτσι θα προκύψουν 5 συνολικά νικητές και οι ιστορίες τους θα δημοσιεύονται κάθε Τρίτη. Και φυσικά σε όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης θα υπάρχουν πολλά αφιερώματα και διάφορες ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσημη έναρξη Τρίτη 11 Απριλίου
Η καμπάνια μας ξεκινά μέσω Facebook και Instagram και οι αναγνώστες μας θα ακολουθούν ένα σχετικό σύνδεσμο όπου θα ενημερώνονται για τους όρους συμμετοχής στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς μας και τα μοναδικά δώρα μας.

Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία ανά εβδομάδα, θα πρέπει να γράψουν και να μας στείλουν τη δική τους ή του παιδιού τους τη συναισθηματική εμπειρία αφότου απέκτησαν μία Rubens Barn. Τα κείμενα μπορούν να είναι σε οποιαδήποτε γλώσσα και θα πρέπει να συνοδεύονται από 3-5 χαρακτηριστικές φωτογραφίες που θα υποστηρίζουν την ιστορία τους. Έπειτα θα μεταφραστούν στα αγγλικά και θα δημοσιευθούν στο blog.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν με email στο story@rubensbarn.com έως και τη Τρίτη 25 Απριλίου. Οι ιστορίες που θα επιλέγονται ως οι καλύτερες και οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα και ημέρα Τρίτη. Το δώρο τους θα είναι μία κούκλα Rubens Barn  της δικής τους επιλογής από τις σειρές Rubens Kids, Rubens EcoBuds ή Rubens Cutie και μία ακόμη κούκλα για ένα φίλο/η τους!

Δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό Rubens Barn Story
Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό Rubens Barn Story στο επίσημο site της εταιρείας Rubens Barn.


*Η συμμετοχή αφορά το διεθνή διαγωνισμό που οργανώνει η εταιρεία σε όλο το κόσμο και μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά στη σελίδα της

You May Also Like

0 σχόλια