Όροι συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό Rubens Barn Story

by - 12:34:00 π.μ.


Διεθνής διαγωνισμός Rubens Barn Story - Κέρδισε μία κούκλα για σένα και μία για τη φίλη σου!

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας με μία Rubens Barn; Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής.

ΤΙ
Έχετε μία δική σας ιστορία σχετική με μία κούκλα Ruberns Barn; Μπορείτε να μας τη στείλετε στη δική σας γλώσσα στο story@rubensbarn.com, να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να είστε ανάμεσα στους 5 τυχερούς με τις καλύτερες ιστορίες, που θα δημοσιευθούν στο Blog της εταιρείας Rubens Barn και θα κερδίσετε από μία κούκλα για εσάς και ένα σας φίλο/η!

*Αν διαθέτε παραπάνω από μία κατηγορία Rubens Barn μπορείτε να στείλετε μία ιστορία για κάθε σας κούκλα και να συμμετάσχετε περισσότερες φορές.
ΠΩΣ
Για να συμμετέχετε θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα Rubens Barn στο Facebook/Instagram και να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το διαγωνισμό μας. Γράψτε μία ιστορία για σας ή το μωρό σας και το πόσο ευχάριστη, διασκεδαστική, περιπετειώδης και γεμάτη έμπνευση ήταν η εμπειρία σας/του με μία κούκλα Rubens Barn.
1. Το μήκος της ιστορίας θα πρέπει να είναι μεταξύ 6-10 σειρών

2. Θα χρειαστούμε επίσης 3-5 καθαρές φωτογραφίες με την αγαπημένη σας κούκλα Rubens Barn, σε μία τοποθεσία ή κατάσταση της επιλογής σας. Σε τουλάχιστον μία από αυτές θα πρέπει να είστε εσείς ή το παιδί σας ώστε να ταιριάξουμε το οπτικό υλικό με την ιστορία που συνοδεύει.

3. Στείλτε με email την ιστορία σας στο story@rubensbarn.com. Το θέμα του μηνύματος θα πρέπει να λέει  “RubensBarnStory” καθώς και τη κατηγορία κούκλας που αφορά π.χ. RubensBarnStory – Rubens Baby.
ΠΟΤΕ
Στείλτε τις ιστορίες σας μέχρι 25 Απριλίου 24.00
Οι νικητήριες ιστορίες θα επιλεγούν από κάθε μια από τις παρακάτω κατηγορίες Rubens Barn

Rubens Kids (4 Μαΐου)
Rubens Barn Original/Little Rubens (11 Μαΐου)
Rubens Cutie (18 Μαΐου)                                  
Rubens Baby (25 Μαΐου)
Rubens EcoBuds (1 Ιουνίου)

ΠΟΥ
Οι νικητήριες ιστορίες και οι φωτογραφίες που τις συνοδεύουν, θα δημοσιευθούν στο Blog Rubens Barn αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ετειρείας. Δηλώνοντας συμμετοχή επιτρέπετε στη Rubens Barn να δημοσιεύσει ολόκληρο ή μέρος από το περιεχόμενο που θα αποστείλετε στο story@rubensbarn.com. Επιπλέον δεσμεύεστε σύμφωνα με τους υπόλοιπους όρους και προϋποθέσεις που εμφανίζονται στο παρακάτω σύνδεσμο που ακολουθεί μετά τις οδηγίες.

ΓΛΩΣΣΑ
Μπορείτε να γράψετε σε όποια γλώσσα θέλετε. Αν επιλέξουμε την ιστορία σας για δημοσίευση, θα τη μεταφράσουμε στα Αγγλικά.

Δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό Rubens Barn Story

You May Also Like

0 σχόλια