Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό Rubens Barn Story από το Mysunshine.gr

by - 4:56:00 π.μ.


Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας με μία Rubens Barn; Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής.

ΤΙ
Έχετε μία δική σας ιστορία να πείτε σχετική με μία κούκλα Ruberns Barn; Μπορείτε να μας τη στείλετε μέσω email στο stories@mysunshine.gr, για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να είστε εσείς ο τυχερός με τη καλύτερη ιστορία από όλες που θα δημοσιευσουμε στο blog, το e-shop και τα social media του Mysunshine.gr και θα κερδίσετε μία κούκλα Rubens Barn της επιλογής σας!

ΠΩΣ
Για να συμμετέχετε θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα Mysunshine.gr στο Facebook και να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το διαγωνισμό μας. Γράψτε μία ιστορία για σας ή το μωρό σας και το πόσο ευχάριστη, διασκεδαστική, περιπετειώδης και γεμάτη έμπνευση ήταν η εμπειρία σας/του με μία κούκλα Rubens Barn.

1. Το μήκος της ιστορίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 σειρών.

2. Θα χρειαστούμε επίσης 3-5 καθαρές φωτογραφίες με την αγαπημένη σας κούκλα Rubens Barn, σε μία τοποθεσία ή κατάσταση της επιλογής σας. Σε τουλάχιστον μία από αυτές θα πρέπει να είστε εσείς ή το παιδί σας ώστε να ταιριάξουμε το οπτικό υλικό με την ιστορία που συνοδεύει.


3. Στείλτε τις ιστορίες σας μέχρι 12 Μαΐου

ΠΟΥ
Οι νικητήρια ιστορία και οι φωτογραφίες που τις συνοδεύουν, θα δημοσιευθούν στο blog, το e-shop και τα social media του Mysunshine.gr. Δηλώνοντας συμμετοχή επιτρέπετε στο Mysunshine.gr να δημοσιεύσει ολόκληρο ή μέρος από το περιεχόμενο που θα μας αποστείλετε.




You May Also Like

0 σχόλια